HondWall-Plate Outdoorsfeer 3sfeer 1sfeer 2

wij maken uw schilderij op maat

U kunt ons uw eigen foto toesturen, of een afbeelding kiezen uit onze zeer uitgebreide bibliotheek. Al vanaf € 29,00

WINKELWAGENINFO

0 artikelen (€ 0,00)

VERDER SHOPPEN

Canvas schilderij

Met een Canvas Schilderij heeft u voor een scherpe prijs een bijzondere en een leuke wanddecoratie. Door het grote aanbod in Canvas schilderijen is het moeilijk om de kwaliteitsverschillen te ontdekken.

Werd vroeger het traditionele Canvas gemaakt van hennepvezels, moderne industriele productie van canvas maakt gebruik van polyester en/of katoen draden. Katoen is een natuurlijk materiaal en wordt meestal gebleekt. Slechte kwaliteit katoen kunt u herkennen doordat veel zwarte resten/punten in het textiel te zien zijn. Hoe meer polyester, hoe egaler het canvas. Industrieel canvas wordt vaak nog van een laag coating voorzien. Deze coating bestaat uit polyacrylaat of polyurethaan als binder, met pigmenten als kaolien, krijt (calciumcarbonaat), zinkwit of titaanwit (titaandioxide). De functie van deze coating is om het materiaal ondoordringbaar te maken voor bijvoorbeeld verf, zodat de achterkant van het doek niet meegekleurd wordt. Of het is juist een oppervlakte voor een goede hechting van de verf aan het canvas.

Interieurdoek gebruikt een 380 g/m2 zware canvas metSpielat een dikte van 433 microns Het raamwerk waar wij uw Canvas opspannen bestaat uit gelamineerde spielatten welke ervoor zorgen dat het raamwerk niet doorbuigt. Door de hoeken van spietjes te voorzien wordt het Canvas doek extra strak opgespannen.

Interieurdoek biedt u de keuze uit een 2cm dik raamwerk of een 4cm dik raamwerk.
 

Bekijk ook onze Wall-Plate als schilderij aan uw muur.

Voor advies en raad kunt u altijd Contact met ons opnemen.